Cavallino Treporti

Touristische bestemming: Cavallino Treporti

De gemeente Cavallino Treporti ligt aan de Adriatische kust in de regio Veneto. Tot Cavallino Treporti behoren onder de bekende badplaatsen Cà Savio, Punta Sabbioni en Cà Pasquali. In deze stad ontdekt u de mooiste kant van de Italiaanse natuur, maar daarnaast biedt deze vakantiebestemming ook genoeg variëteit in cultuur, historie en evenementen.

De omgeving van Cavallino Treporti

De lange, goudgele stranden in dit gebied zijn zeer de moeite waard. De glooiende duinen en weelderige dennenbossen vormen een barrière tussen kust en binnenland, waardoor er een aangename rust heerst langs de zee. Er zin vele mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten langs de kust. Ook Venetië is vanuit Cavallino Treporti goed bereikbaar.

Wat te doen in Cavallino Treporti

Naast heerlijke ontspanning in de vorm van een dagje zee, een mooie wandeling of een vaartochtje, biedt Cavallino Treporti nog veel meer. Gedurende de dag en avond bruist de stad van leuke activiteiten, tentjes en cafeetjes waar u kunt genieten van een goed glas wijn en de zwoele avondbries. Ook zijn er muzikale evenementen, theatervoorstellingen en markten met lokale specialiteiten . In juni vindt hier ook de jaarlijkse roeiwedstrijd Palio Remiero plaats, een groots evenement waarin de verschillende wijken het tegen elkaar opnemen.

Belangrijke toeristische bestemmingen in Italië